Българин познава извършителят на масовата стрелба в Чикаго по време на парада

...
Българин познава извършителят на масовата стрелба в Чикаго по време на парада
Коментари Харесай

Сензация. Българин с разкритие за убиеца от Чикаго

Българин познава причинителят на всеобщата стрелба в Чикаго по време на парада за Четвърти юли. Владимир Транколов девет години е бил комшия на семейство Кримо, чийто наследник е задържан за убийството на шестима души, съобщи BG VOICE.

Мъжът беше разпознат като 21-годишният Робърт Кримо Трети.

“Познавам Робърт, но не изглеждаше да има някакви отклонения. Беше естествен младеж. Да, хвърляше отпадък по ливадата и шофираше много бурно, само че нищо повече от това ", споделя нашенецът.

След нещастието в Хайланд Парк, той направил едно кръгче край някогашния си дом. Там видял родителите на стрелеца, които били разграничени от години. Майката разговаряла с полицията. Владимир провел кратък разговор с бащата на Робърт и го попитал, дали всичко е наред. " Каза ми да, всичко при нас е ок. И два часа по-късно видях фотографията на сина им като търсен. Направо е покруса това, което се случи. Не е за разказване “, продължи Транколов.

Дъщерята на българина е била съученичка с по-малкия брат на Робърт. Семейство Кримо имали общо три деца.

По-рано полицията заяви, че задържаният за всеобщата пукотевица е бил преоблечен като жена, евентуално е имал и перука. След като стрелял, той изхвърлил пушката и се слял с паникьосаната навалица.

След това отишъл в дома на майка си, откъдето взел на заем нейната кола.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР